Forum klanu Black Panthers na serwerze GravelanD Hunter x13
Mały biedny sk. przy odrobinie szczęścia położy każdego no może poza dagerem który pakuje swoje front staby bez względu na p def....
Wady
- dużo skilli do ogarnięcia
- przeciwko nukom/lukom - najpierw trzeba dobiec
- mało hp
Zalety
+Ładny dem szczegulnie przy broni z focusem (może i z tąd brakuje hp)
+Wymiatacz 1v1 (mże hero) ;p
+różnorodne skille drainy, slow, debuffy, cubiki, stig, anchor, magic mirror, 3 ud (a teraz już może działa czwarte specjalnie na nuków i według info na lineage2.com jeden z ud działa na całe pt 'shield of faith')
Przyjemnie się prowadzi expi się też nie najgorzej. Ciekawy myk polega na tym, że po 75 (mozna i wczesniej tylko maxymalny level skilla jest na 75) lvlu dwuch sk/da (bo z tego co pamiętam da również posiada ten skill) i se/ee może bardzo szybko koksać na mos (niektórzy już widzieli co banish potrafi).
vCL
HM OL super postac dobra i na maga i na woja lecz daggerom nie da rady.
Wady:
-szybko konczy sie mp
-Duzo skili nie wiadomo po co
Zalety
-Daje CP calemu klanowi
-Jest super
Moja postac ma fajny tylek, szczerze to zrobilem SE tylko i wylacznie dlatego ze chcialem miec buffera ktory fajnie wyglada, bo heal'a ma do chrzanu a z buffkow to tylko emp sie nadaje. Ma wolny cst. speed i jedyne party do jakiego ta postac jest stworzona to duo z nukerem. Nie nadaje sie za to jako healer na siege/rb ze wzgledu na wlasnie slaby cast i mala zawartosc hp jaka odnawia. Zdecydowanie polecam bardziej zrobienie EE, jest szybszy ma lepszy cast swietnego heal'a zaraz za bishem i na 78 lvl dostaje pow'a ktory jest napewno lepszy od empa.
Generalnie moja postac po prostu fajnie wyglada, dostaje darmowe buffki bo ludzie mysla ze jestem kobieta daja mi rec za free i sprzedaja taniej maty (albo nawet oddaja za darmo) hehe wiec nie narzekam.